ГО ОБЕЗБЕДУВАМЕ НАЈДОБРОТО
РЕШЕНИЕ

image
Агро Стела историја

Агро Стела e основана во 2017 година како увозно-извозна компанија во секторот на овошје и зеленчук. Следењето на основните принципи односно инвестирањето ви тимот, доставување на производите во беспкрекорна форма до последните потрошувачи и избор на пред се докажани производители ги достигна своите цели.

Денес, Агро Стела се грижи за клиенти, снабдувајќи ги со квалитетни производи. Нашиот тим е посветен на исполнувањето на овие потреби. Ние ке се потрудиме да ја заработиме вашата доверба и реализација на најдобрите производи и услуги во индустријата.

image
image

10 ГОДИШНО
ИСКУСТВО
ВО ЗЕМЈОДЕЛИЕТО

image
image

10 ГОДИНИ

ИСКУСТВО
Зошто

АГРО СТЕЛА

image
  • Агро Стела откупува и складира одредени количини на овошје и зеленчук и истите се достапни според годишниот календар на продукти.
  • Секогаш задоволни клиенти затоа што внимаваме клиентот да ја добие на стоката во бараната количина, навреме и во квалитет на кој се имаме претходно договорено.
  • Цените на нашите продукти се секогаш во нормалата и усогласени со оние на конкуренцијата.
  • Постојано сме во развој на високо квалитетни и иновативни производи и преку обезбедување на можност за развој во Македонија и Европа, едностанов ги следиме стандардите кои се барани на пазарите.
Овошки
68%
Зеленчук
89%