Агро Стела Јан Фев Мар Апр Мај Јун Јул Авг Сеп Окт Ное Дек
Јаболка
Зелка
Праска
Домат
Грозје
Краставица
Кива
Компир
Круша
Праз
Лубеница
Карфиол
Диња
Кроимид
Кајсија
Модар Патлиџан
Пиперка
Мандарина
Грејпфрут
Лимон
Тиквица
Слива
Тиква
Портокал
Морков
Агро Стела Јан Фев Мар Апр Мај Јун Јул Авг Сеп Окт Ное Дек